Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Leer van de allerbesten bij de TeamNL baanwielrenclinic!

Cheer!

Leer van de allerbesten bij de TeamNL baanwielrenclinic!

Heb jij altijd al eens willen leren van de allerbeste baanwielrenners? Dit is je kans! Op 13 november organiseren we een exclusieve TeamNL-clinic op de baan in Omnisport Apeldoorn. Je krijgt tips van Harrie Lavreysen en de rest van zijn collega’s. En dat allemaal net na het Europees kampioenschap dat ook in Apeldoorn gehouden wordt. 

Wil jij samen met je fietsmaatje hieraan deelnemen? Meld je aan voor de clinic door je gegevens in te vullen en het formulier te verzenden. Winnaars krijgen voor 27 oktober bericht.

​Let op: deelname vanaf 18 jaar!

cheers! 32
Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!