Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voor het eerst sinds 1976 neemt een Nederlandse kunstrijdster deel aan de Olympische Spelen! Lindsay van Zundert reist begin februari namens Nederland af naar Beijing, waar ze ook de vlag draagt tijdens de openingsceremonie. In onderstaande video ontdek je hoe ze is begonnen met deze sport en wat ze hier dagelijks voor doet.