Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Giro d'Italia, etappe 6

Van 11 mei tot en met 2 juni vindt de Giro d'Italia plaats. De wedstrijd maakt deel uit van de World Tour. De ronde is live te zien op Eurosport. Verder is de Giro dagelijks te volgen bij de NOS via een liveblog op NOS.nl, live-flitsen op NPO Radio 1 en een extra lang Sportjournaal op NPO 1.

Nederlandse deelname:

Laurens ten Dam (CCC), Moreno Hofland, Julius van den Berg (Education First), Ramon Sinkeldam (FDJ), Koen Bouwman, Tom Leezer, Antwan Tolhoek, Jos van Emden (Jumbo Visma), Tom Dumoulin, Sam Oomen (Sunweb), Bauke Mollema (Trek).

Programma en uitslag:

via deze website