WK voetbal (v): Nederland-Canada

Op 20 juni spelen de Oranje Leeuwinnen hun derde en laatste groepsduel op het WK voetbal (v) in Frankrijk. In Reims is Canada om 18:00 uur de tegenstander.

Nederland zit in groep E met Nieuw-Zeeland, Kameroen en Canada. De nummers 1 en 2 en de vier beste nummers 3 van de zes groepen gaan door naar de knockoutfase. De NOS doet op tv en internet live verslag van de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. 

De Nederlandse selectie:

Lineth Beerensteyn, Dominique Bloodworth, Anouk Dekker, Merel van Dongen, Daniëlle van den Donk, Kika van Es, Loes Geurts, Stefanie van der Gragt, Jackie Groenen, Ellen Jansen, Renate Jansen, Inessa Kaagman, Danique Kerkdijk, Lize Kop, Desirée van Lunteren, Lieke Martens, Vivianne Miedema, Liza van der Most, Victoria Pelova, Jill Roord, Shanice van der Sanden, Sherida Spitse, Sari van Veenendaal.

Programma en uitslagen:

via deze website

Programma Nederland:

11 juni, 15.00 uur: Nieuw-Zeeland-Nederland

15 juni, 15.00 uur: Nederland-Kameroen

20 juni, 18.00 uur: Nederland-Canada